Lexus | Debrecen

rcf

Nagy teljesítményű sportkupé

KIEMELKEDŐ TELJESÍTMÉNY, EXKLUZÍV MEGJELENÉS

Tapasztalja meg milyen érzés egy limitált darabszámban gyártott sportautó tulajdonosának lenni! Az RC F Ultimate Edition számos olyan tulajdonsággal bír, melyek más felszereltségekben nem találhatók meg. Ilyen a speciális, Takumi mesterek által még tovább fejlesztett motor, melynek járása minden eddiginél simább. Illetve az általuk finomhangolt futómű, hogy a vezetési élmény túlszárnyalja elvárásait.

 

FRISSEBB STÍLUS

A nappali menetvilágítással egybeépített LED fényszórók, a karosszéria színére fényezett hátsó diffúzor, a megújult hűtőrács és az új hátsó lámpatestek letisztultabb, harmonikusabb megjelenéssel ruházzák fel az RC F modellt.

rcf stilus

MÉG NAGYOBB TELJESÍTMÉNY

A kupé tömegét sikerült úgy csökkenteni, hogy közben nem csorbult a masszivitás és a kifinomultság érzete. Az RC F alapfelszereltségének része az elektronikus rajtautomatika is, amivel az autó 4,5 másodperc alatt gyorsul 100 km/órás sebességre.


A speciális tervezésű Michelin Pilot Sport 4S gumiabroncsok mérséklik az alulkormányzottságot, javítják az oldalirányú tapadást, és extrém használat közben is kisebb mértékben kopnak.


Az alumínium felfogatási pontok, az üreges féltengelyek, az új szívócsonk és a kisebb klímakompresszor alkalmazása is a tömegcsökkentést szolgálja.

rcf teljesitmeny

rcf track edt

RC F GALÉRIA

Minden kép egy külön történet. Itt kezdődik az a vizuális utazás, amelynek során felfedezheti a Lexus lélegzetelállító dizájnját és lenyűgöző, kézműves minőségű kidolgozását