Lexus | Debrecen

Lexus Link

Tulajdonosoknak

Lexus Link

Kezdje a jövőt a Lexus Link mobiltelefon alkalmazással, ami gördülékeny hozzáférést kínál számos szolgáltatáshoz, melyekkel időt, pénzt takarít meg, és nyugodtabbá teheti élet.

App Store Google Play

 

Mi is az a Lexus Link?

A LexusLink-kel csatlakozhat autójához. Ez az új Lexus applikáció számos hasznos lehetőséget nyújt, segít megkeresni autóját, odatalálni úti céljához, akár gyalog is, megtervezi utazásait, vagy figyelmeztet, ha szervizbe kell mennie karbantartásra. Néhány egyszerű lépést kell csak tennie csupán: Regisztráljon egy My Lexus fiókot, töltse le az alkalmazást, és fedezze fel lehetőségeit! LexusLink alkalmazásban rejlő lehetőségeket, jelenleg az UX és ES (2019 októberi gyártást követően) modellek esetén tudja maradéktalanul kiaknázni.

 

Belépés a My Lexus portálra

Lexus link útvonalküldés

Útvonalküldés

Induljon gördülékenyen utazása, tervezze meg útjait, mielőtt elindulna vagy beülne autójába. A LexusLink alkalmazás elküldi útvonalait autója navigációs rendszerének.

Nézze meg a videót
Lexus link Autótól ajtóig

Autótól ajtóig

Úti célja csak gyalog közelíthető meg? Az autó fedélzeti navigációja elküldheti úticélját a mobiltelefon alkalmazásnak, hogy az utolsó, gyalog megtett méterig gördülékeny és nyugodt legyen utazása.

Nézze meg a videót
Lexus link Saját autó keresés

Saját autó keresés

Találja meg könnyen autóját a legtömöttebb parkolókban is! A LexusLink segít megtalálni autóját vagy elküldeni annak helyzetét, akinek csak szeretné.

Nézze meg a videót
Lexus link Vezetési adatok

Vezetési adatok

Nézze át utazási előzményeit! LexusLink segít elemezni vezetési stílusát és hatékonyságát a sebesség, a gyorsítási és fékezési adatok, valamint a megtett távolság figyelembe vételével.

Nézze meg a videót
Lexus link Hibrid vezetési tréner

Hibrid vezetési tréner

Ez, a Lexus öntöltő hibrideknél elérhető funkció segít javítani hibrid vezetési stílusát, megtanít úgy vezetni, hogy maximalizálni tudja elektromos utazási idejét, csökkenteni üzemanyag fogyasztását, ez által mérsékelni a károsanyag kibocsájtást.

Nézze meg a videót
Lexus link Távvezérelt töltés

Távvezérelt töltés

A LexusLink megmutatja UX300e autója akkumulátor töltöttségi szintjét és az elektromos módban megtehető távolságot. Segít megállapítani, hogy mikor van szükség az akkumulátor feltöltésére. Ha otthon tölti autóját, a fotel kényelméből ellenőrizheti, hogy az autó elérte-e már a teljes töltöttségi szintet. Időzítheti is a töltést, hogy az autó mindig fel legyen töltve, ha éppen el akar menni otthonról.
*Kizárólag UX 300e modell esetén

Lexus link Légkondícionáló és szélvédő leolvasztás távvezérlés

Légkondícionáló és szélvédő leolvasztás távvezérlés

Olvassza le UX300e autója szélvédőjét otthona melegéből! Az utastér hűtést/fűtést úgy időzítheti, hogy elinduláskor kellemes hőmérséklet fogadja, illetve élvezheti a felhőtlen kilátást fagyos reggeleken is.
*Kizárólag UX 300e modell esetén

Lexus link Fejlett csatlakoztatott szolgáltatások

Fejlett csatlakoztatott szolgáltatások

A villanyautó funkciókon felül az UX300e modell esetében is élvezheti kényelmi szolgáltatásainkat, mint az "Útvonalküldés", az "Autótól ajtóig" vagy a "Saját autó keresés funkciók". A "Vezetési adatok" megjelenítésével nyomon követheti útjait, láthatja vezetési paramétereit, beállíthatja magán és üzleti útjait.
*Kizárólag UX 300e modell esetén

Lexus link Töltőállomás keresés

Töltőállomás keresés

Könnyen megtalálhatja a legközelebbi publikus elektromos töltőállomásokat Európa szerte. Ha tölteni szeretné az autót, könnyen azonosíthatja magát a LexusLink alkalmazással vagy akár RFID kártyával. Havonta áttekintő kimutatást küldünk töltéseiről.
*Kizárólag UX 300e modell esetén

ModellSaját autó keresésAutótól ajtóigHibrid vezetési tréner ***Vezetési adatok ****Figyelmeztető lámpákFutásteljesítmény alapú szerviz emlékeztetőAutós emlékeztetőkÚtvonalküldés **Lexus online ** szolgáltatásokAndroid auto & Apple carplay *****Távvezérelt töltésTávvezérelt légkondicionálásTöltőállomás keresés
UX x x x x x x x x x x - - -
ES* x x x - x x x x x x - - -
UX300e x x - x x x x x x x x x x
NX, RX, RXL, LS, LC, LC Convertible, RC CSAK HELY MEGJELÖLÉSSEL - - - x - x x x x - - -
CT, IS CSAK HELY MEGJELÖLÉSSEL - - - x - x x x - - - -
* 2019 októberi gyártástól
** Gyári navigációs multimédia esetén
*** Csak öntöltő hibrideknél
**** Benzines és Elektromos modelleknél
*****A bevezetés ideje típusonként eltérhet, NX facelift, ES és UX esetén utólagosan is telepíthető. Pontos információkért forduljon bármely Lexus Márkakereskedéshez!