Lexus | Debrecen

es 2021 cover image

Elképesztő látványvilág

 

210304 Hero ES LockDown tcm 3159 2212167

ISMERJE MEG AZ ES MODELLT

Merész, provokatív megjelenésével az új Lexus ES felülmúlja a szedánokról alkotott elvárásokat. Új, látványos formanyelvét alkalmazva egy alacsonyabb, szélesebb és karcsúbb autót terveztünk. A kupés vonalvezetésű karosszéria olyan utasteret rejt, amelynek térkínálata és kifinomultsága egy zászlóshajó belsejét idézi. Így született meg az új ES - egy kivételes autó, amelyben egyesül az elegancia és a kényelem.

2021 lexus es key features

Szélsőségesen formabontó

Az ES vadonatúj karosszériája nemcsak kifejezetten elegáns, hanem széles is, és a tömegközéppontja is alacsony. Új szedánunk a kupés tetővonal ellenére is kategóriaelső méretű lábteret és tágas utasteret kínál utasai számára.

4. generációs hibrid hajtás

A városi forgalomban az ES önmagát töltő hibrid rendszere gyakran kapcsol át elektromos hajtásra; ilyenkor az autó nulla károsanyag-kibocsátással halad.

Vezetőközpontú utastér

A Head UP Display* segít, hogy Ön kizárólag a vezetésre összpontosíthasson. Az Üzemmódválasztó kapcsolóját a műszeregység mellett helyeztük el, így könnyen elérheti és egyszerűen kezelheti. Az üléspozíció mérsékli a kifáradást, és kellemes, védett érzetet nyújt.
* Nem alapfelszereltség

Új cockpit-kialakítás

A modern HMI (Human Machine Inreface, azaz ember-gép interfész) funkcionálisan ötvözi az ösztönös és könnyű használhatóságot kínáló esztétikus formatervet és a kiváló tájékoztatást nyújtó, egyéni igények szerint személyre szabható kijelzőket.

Formaterv a Hadori ihletével

Takumi' mesterembereink a legapróbb részletek minőségét is ellenőrzik, legyen szó akár az ülések varrásáról vagy az izgalmas F Alumínium kabindekorációról, ami a japán kardok 'Hadori' megmunkálású pengéinek szépségét idézi.

Kimagasló biztonság

Vezetés közben Ön figyeli az utat, hanem a Lexus Safety System + is, amely éjszakai gyalogosfelismerést, kerékpárosfelismerést, sávkövető asszisztenst és kétlépcsős adaptív távfényvezérlést kínál.

Adaptív sebességtartó automatika

A sebességkorlátozásokat és a jelzőtáblák utasításait is figyelő adaptív sebességtartó automatika segít biztonságos követési távolságot tartani. Amikor az út pedig ismét szabaddá válik, az ES automatikusan felgyorsít az előzőleg beállított utazósebességre.

Az ES F SPORT

Fedezze fel az F SPORT változat kiegészítő felszereltségét: kétféle új fényezés, AVS rendszer, egyedi első-hátsó lengéscsillapítás, hátsó légterelő, 19 colos keréktárcsák, fekete keresztszálas mintázatú és alumínium dekorációs betétek, valamint alumínium pedálok.

ES GALÉRIA

Minden kép egy külön történet. Itt kezdődik az a vizuális utazás, amelynek során felfedezheti a Lexus lélegzetelállító dizájnját és lenyűgöző, kézműves minőségű kidolgozását

 

Megújult ES galéria