Lexus | Debrecen

RX

A zászlóshjajó SUV-modell

 

LEXUS CONNECTIVITY

A megújult RX modell Apple CarPlay és Android Auto* (összefoglaló nevén: Lexus Connectivity) kapcsolódási lehetőséget kínál, amit érintőképernyős és érintőpados megoldások egészítenek ki.


* Az Android Auto™ alkalmazás a Google Play-ben Magyarországon jelenleg nem elérhető. A Lexus nem felel az Android Auto szolgáltatásért.

PILÓTAÜLÉS

A megújult RX L modell harmadik üléssora kétállású, így még nagyobb lehet a lábtér, ha szükséges. Emellett a második üléssor pilótaüléseket kapott, így a harmadik sor lábtere 95 mm-rel nagyobb, amitől az utastér a hátsó sorban ülők számára is tágasabb és kényelmesebb.

RX

BLADESCAN TYPE AHS

Az RX most is világelső technológiával jelentkezik: ez a BladeScan Type AHS, aminek lényege, hogy a LED forrásból eredő fény két, nagy sebességgel forgó tükörpengére vetül, majd egy lencsén át világítja meg az úttestet. Mivel a rendszer könnyebben ki tudja terjeszteni a fényszóró hatótávolságát, olyan pontokat is meg tud világítani, amelyek a hagyományos rendszerekkel nehezen láthatók. Ilyen például az útpadka, ezért a vezető jóval hamarabb felismeri a gyalogosokat és a közúti jelzőtáblákat anélkül, hogy a más járművezetőket, vagy az ellenkező irányba haladókat vakítaná. Az éjszakai gyalogosfelismerés hatótávja menetirányban a korábbi 32 méterről 56 méterre nőtt.

RX

RX és RX L GALÉRIA

Minden kép egy külön történet. Itt kezdődik az a vizuális utazás, amelynek során felfedezheti a Lexus lélegzetelállító dizájnját és lenyűgöző, kézműves minőségű kidolgozását