Lexus | Debrecen

RX L

A zászlóshjajó SUV-modell

 

Megújult az rx L

Az új RX nyújtott változatában akár hatan vagy heten is kényelmesen utazhatnak, ám ez a bővítés kicsit sem csorbította az autó karosszériájának szépségét és vezetésének örömét. Még a harmadik sorban ülők is teljes kényelmet és biztonságot élvezhetnek, hála az olyan megoldásoknak, mint az egyéni klímavezérlés, a meghosszabbított függönylégzsák és a motoros ülésmozgatás.

2020 rx l key features

Luxus mindhárom üléssorban

Az új, 6 vagy 7 üléses RX L változat két gyermek (vagy rövidebb utakon két felnőtt) számára helyet biztosító harmadik üléssora motorosan kezelhető a második üléssorból vagy a csomagtérből, és immár 93 mm-es úton előre-hátra is csúsztatható, hogy a leghátul ülők még kényelmesebben utazhassanak.

Merész dizájn

A legújabb Lexus-dizájnt megtestesítő megújult RX L a korábbinál is kifinomultabb hűtőrácsot, karcsúbb LED fényszórókat és L-alakú LED hátsó világítást kapott. Az autó hátsó részén látványos megoldás a sötétített, krómmal keretezett C-oszlop, ami olyan hatást kelt, mintha a tető az autó fölött lebegne.

Takumi kézműves mestermunka

Híres kézműves mestereink tudását és aprólékos munkáját dicsérik az új RX L precízen varrott bőrkárpitjai és "Takumi"-megmunkálású anyagai, amelyek a modern elegancia és a kifinomultság aurájával töltik meg az utasteret.

Lexus Safety System +

Mérnökeink átalakították a 6 vagy 7 üléses modellek függönylégzsákjainak formáját, hogy azok hatékonyabban óvják a harmadik sorban ülő utasokat. A Lexus Safety System + csomag része a gyalogosokat és kerékpárosokat is érzékelő ütközést megelőző biztonsági rendszer; a kormányzásba besegítő sávkövető asszisztens; a BladeScan™ Type adaptív távfényvezérlő rendszer (AHS), amelynek segítségével tisztábban és messzebbről felismerhetők a gyalogosok és az útjelzések; a forgalmi táblákat azonosító útjelzőtábla-felismerés (RSA) és a dinamikus radarvezérlésű sebességtartó automatika.

Lenyűgöző teljesítmény

Az úttörő Lexus öntöltő hibrid hajtás intelligensen kombinálja a 3,5 literes V6-os benzinmotor és a két elektromotor teljesítményét, így Ön mindig lenyűgöző vezetési élményre számíthat.

Lexus Connectivity

A nagyméretű, 12,3 colos multi-információs érintőképernyőt most még ösztönösebben használhatja, sőt az Apple CarPlay és Android Auto rendszereken keresztül néhány kedvenc okostelefonos alkalmazását is kezelheti a képernyőn.

FEDEZZE FEL AZ RX L MODELLT!

Az új RX L modellt minden ízében a részletekre fordított gondos figyelem jellemzi. A fényűző "klíma menedzsertől" kezdve a harmadik üléssorba épített pohártartókon át az egyéni klímazónákig minden egyes megoldás az Ön és utasai kényelmét szolgálja. Tapasztalja meg mindezt személyesen is!

RX L GALÉRIA

Fedezze fel személyesen is az új, tágas RX L kifinomult szépségét és hibátlan kidolgozását!