Lexus | Debrecen

rc

Elegáns kupé

 

ISMERJE MEG A MEGÚJULT RC 300h MODELLT

ÚJRA ALKOTOTT ELEGANCIA

Az új RC formanyelvét a Lexus LC luxuskupé ihlette. Az első lökhárító a fényszóróktól kiinduló, új sarokidomokat kapott, míg a hűtőmaszk rácsozata felülről lefelé haladva fokozatosan módosuló kialakítással nyűgözi le a szemlélőt. Az F SPORT modell hűtőrácsát és ablakait exkluzív fekete keret díszíti. A három darab, különösen kisméretű LED fényforrásból felépülő, függőleges elrendezésű fényszóró, valamint az új, L alakú LED helyzetjelzők még kifinomultabbá formálják a modell kiállását. A hátsó lámpatestek az eddigieknél hangsúlyosabb L alakú lencsekialakítást kaptak.

ELEGÁNS KIFINOMULTSÁG

A még csekélyebb oldaldőlésű, stabilabb rugózás, valamint a még precízebb irányíthatóság - mindkettő az LC kupé hagyatéka - minden eddiginél kiélezettebbé, egyszersmind kifinomultabbá teszi a megújult RC-t.

Az olyan részletek, mint az oldalablakok keretében elhelyezett, új formájú légterelő, vagy a hátsó lökhárítóba integrált légkivezető csatorna stabilabb irányíthatóságot és továbbfejlesztett aerodinamikai teljesítményt eredményeznek.

TÖKÉLETES MINŐSÉG

Az utastérben a kiváló minőségű anyagoktól a kezelőszervek és műszerek ergonomikus elrendezéséig minden a lehető legmagasabb szintű vezetési élményt szolgálja.

 

2018 lexus new rc quality abd space 1920x1080 tcm 3159 1485183

Az RC F SPORT modellek exkluzív Naguri alumínium utastéri díszítőelemeit a tradicionális japán kardpengék örvénylő mintázata ihlette. Az utasteret felfelé irányuló, megnyugtató háttérvilágítás öltözteti lágy fénybe. Az ajtókárpit háttérvilágításának intenzitása automatikusan igazodik a környezeti viszonyokhoz. A Lexus kupék másik azonosító jegyeként az LC kupéból ismerős analóg időmérő óra jelent meg a műszerfalon.

EXKLUZÍV ELŐZETES PÁRIZSBAN

A Lexus RC kupé a 2018-as Párizsi Autószalonon ünnepelte világpremierjét, ám egy exkluzív pop-up esemény vendégei már egy hónappal korábban megcsodálhatták az új modellt. A párizsi Champs-Elysées-n működő Copenhague étterem konyhafőnöke, az év elején Michelin-csillaggal kitüntetett Andreas Møller olyan fogást alkotott, amely az újraálmodott RC kupé esszenciáját megragadva különleges élményt kínál.

Új RC GALÉRIA

Minden kép egy külön történet. Itt kezdődik az a vizuális utazás, amelynek során felfedezheti a Lexus lélegzetelállító dizájnját és lenyűgöző, kézműves minőségű kidolgozását