Lexus | Debrecen

IS

A különbözés művészete

 

lexus debrecen nx promocio lexusdebrecen

NX 1920x1080 promocios v12 tcm 3159 1624574

FEDEZZE FEL NX 300h Business edition 4wd MODELLJEINKET
MÁR 14 540 000 FORINTTÓL!

Merész ’orsó formájú’ hűtőrácsával, füstös hatású krómdíszeivel és sportos LED fényszóróival ez az autó a Lexus-dizájn legújabb megoldásait testesíti meg. Élje át a lendületes városi közlekedés örömét az önmagát töltő hibrid vagy a benzines turbó változatok volánja mögött!

2018 lexus nx 300 f sport key features

Válasszon: benzinmotor vagy hibrid hajtás?

Akár az úttörő NX 300h hibridet, akár a dinamikus NX 300 benzines turbót választja, érezni fogja, mennyivel tökéletesebb lett a crossover eddig is élvezetes mozgékonysága és menetstabilitása.

Hibrid hajtás

A benzines és elektromos erőforrásokat észrevétlenül összehangoló NX 300h vezetése igazi élvezet - nem beszélve a csekély emisszióról és az alacsony üzemanyag-fogyasztásról.

Benzinmotor

Lendületes gyorsítás, magabiztos teljesítmény és hibátlan Lexus-kifinomultság: a turbótöltésű, közvetlen befecskendezéses 2,0 literes benzinmotorral hajtott NX 300 új dimenzióba emeli a városi terepjárózás élményét.

Még tökéletesebb kidolgozás

A 'Kaizen', vagyis a folyamatos tökéletesítés elvéhez hűen az NX cockpitja minden eddiginél tökéletesebb. Üljön be a volán mögé, és azonnal a szemébe tűnik majd a nagyobb, immár 10,3 colos Lexus prémium navigációs kijelző, az ultra-precíz öltésekkel varrott bőrkárpit és a kapcsolók finoman megmunkált felülete.

Áttervezett futómű

Takumi 'Mestereink' nagy gonddal fejlesztették és tesztelték az NX áttervezett futóművét. Autójához adaptív futóművet is rendelhet, ami 650 beállítás közül választva igazítja az NX rugózását a pillanatnyi útviszonyokhoz és az Ön stílusához.

Az Ön vezetési rutinja- és némi plusz

Menet közben a Lexus Safety System+ szinte észrevétlenül segít: a sávtartó asszisztens a sávban tartja az autót, az adaptív sebességtartó automatika figyel a sűrű forgalomban, az ütközés előtti biztonsági rendszer figyelmeztet a veszélyhelyzetekre és a többi közlekedőre, sőt szükség esetén közbe is lép.

F SPORT változatban is megrendelheti

Ha izgalomra vágyik, akkor az Ön autója az új NX F SPORT változat lesz fekete hálós hűtőráccsal, készségesen reagáló futóművel, F SPORT utastérrel és új, látványos keréktárcsákkal.

KÖZÉPPONTBAN AZ NX ÉRTÉKEI

Fedezze fel az NX összes értékét! Ebben a videóban még többet megtudhat karakteres crossover SUV-modellünkről - legyen szó akár a kifinomult teljesítményt csekély emisszióval párosító Lexus hibrid technológiáról, akár a fejlett biztonsági rendszerekről.

FEDEZZE FEL AZ NX MODELLT

Az NX dinamikus oldalvonala és kupés sziluettje is formatervezési remekműnek számít, ami mindenkinek megragadja a figyelmét. Válassza ezt az autót és adja át magát a kifinomult utastér kényeztetésének!

NX GALÉRIA

Minden kép egy külön történet. Itt kezdődik az a vizuális utazás, amelynek során felfedezheti a Lexus lélegzetelállító dizájnját és lenyűgöző, kézműves minőségű kidolgozását