Lexus | Debrecen

Lexus LS

Zászlóshajó szedán

ISMERJE MEG AZ LS MODELLT

Ötévi kreatív kalandozás kellett ahhoz, hogy egészen újszerű művészi kifejezésmóddal szülessen meg a luxuslimuzin egészen újszerű koncepciója. Tervezőink mindig is készek voltak átlépni a határokat, ám a legújabb LS megalkotásával minden eddiginél messzebbre merészkedtek. Az alapjaitól újraalkotott modell kiváló, dinamikus vezethetőséget és lenyűgöző teljesítményt kínál, miközben jottányit sem enged a kiemelkedő kényelemből és fényűzésből.

2018 lexus ls key features

Takumi mesterek által készített belső tér

A kézzel hajtogatott szövet ajtóbetétek, a Shimamoku faminták és az Edo Kiriko metszett üvegtárgyak által ihletett dekorelemek tökéletesen illenek a ‘Takumi’ mesterek által alkotott bőrülésekhez az LS már-már áhítatosan csendes utasterében.

Hamisítatlan Omotenashi vendégszeretet

Az LS már ajtókilincs érintésének pillanatában a japán vendégszeretethez illően köszönti érkező utasait. Az első ülések oldalsó párnázata automatikusan leereszkedik, megkönnyítve a beszállást.

Lexus Safety System+ A

A 2018-as LS modellben már elérhető az új generációs Lexus Safety System+ A. A fejlett technológiájú rendszer mostantól a világ első aktív kormányzással kiegészített gyalogosfelismerő funkcióját is tartalmazza.

28 irányban állítható ülések Shiatshu masszázsprogrammal

A 28 irányban állítható első ülés Shiatsu masszázzsal frissíti fel az utasokat; a hátul ülők dönthető háttámlájú fotelje hét különböző Shiatsu masszázsprogramot ismer, és kiegészítő fűtésfunkcióval is rendelkezik.

Mark Levinson® Surround Sound

Az utastér békés csendje ideális környezetet teremt a Quantum Logic Immersion technológiát és tetőn elhelyezett hangszórókat alkalmazó Mark Levinson® audiorendszerhez, amely egyedülálló, térbeli zenei élményt kínál.

Benzines vagy hibrid technológia

A Multi Stage Hybrid hajtáslánccal vagy 3,5 literes V6-os ikerturbó motorral hajtott LS megint új mércét állít a teljesítmény, a finom működés, a csendesség és a takarékosság terén.

FEDEZZE FEL AZ LS MODELLT!

Az LS szemet gyönyörködtető látványa remekül illik az autó kimagasló, vezetőközpontú teljesítményéhez. Új, továbbfejlesztett tartozékainak és szolgáltatásainak köszönhetően ez a zászlóshajó szedán nemcsak rendkívüli menetdinamikát, hanem hibátlan kényelmet is kifinomultságot is kínál.

LS GALÉRIA

Minden kép egy külön történet. Itt kezdődik az a vizuális utazás, amelynek során felfedezheti a Lexus lélegzetelállító dizájnját és lenyűgöző, kézműves minőségű kidolgozását