Lexus | Debrecen

   Lexus Debrecen Lexus IS

Intelligens, sportos, hibrid

HU 201009 IS LexusDebrecen kszlet 

 

ISMERJE MEG AZ IS MODELLT

Az IS a lenyűgöző megjelenést fejlett technológiával és páratlan kényelemmel társítja. A sportos kiállású, elnyújtott, kupés tetővonalú, kivételes képességekkel bíró sportszedán könnyed, mégis magával ragadó menetdinamikát kínál. A hibrid hajtáslánccal választható IS teljes mértékben személyes elvárásaihoz szabható.

2017 lexus is key features

Takumi mesterek által, kézzel kidolgozva

Az IS-t különlegessé teszi kivételes részletekben bővelkedő, lenyűgöző kidolgozást kínáló belső tere: ha a létező legfényűzőbb sportszedánt kereste, az IS személyében megtalálta. Fedezze fel a Takumi kézműves mesterek páratlan szaktudását!.

Kifinomult, tökéletesített irányíthatóság

Az új, kis tömegű futómű jobb rugózást, kisebb oldaldőlést, jobb tapadást és stabilabb egyenesfutást biztosít, azonnali kormányreakciókkal és pontos visszajelzéssel megtámogatva.

Fejlett aerodinamikai megoldások

A Lexus aerodinamikai mérnökei több száz órán át tökéletesítették a csaknem tökéletesen sík fenékburkolatot és az apró légterelő elemeket, hogy minél takarékosabb, minél csendesebb utazási élményt teremthessenek.

Intelligens és biztonságos

Opcióként a Lexus Safety System+ is megrendelhető. A rendszer intuitív vezetőtájékoztató funkciója gondosan felméri az autó előtti útszakaszt, haladéktalanul figyelmeztet a veszélyhelyzetekre és ütközési kockázatokra, vészhelyzetben pedig automatikusan lefékezi a járművet.

ISMERJE MEG AZ IS MODELLT!

A díjnyertes Tahara üzemben, Takumi kézműves mestereink felügyelete alatt gyártott új IS nem csupán megjelenésével hódít: menetteljesítményének nem lehet ellenállni. Kívül a Lexus orsó alakú hűtőrácsa és a lenyűgöző LED-fényszórók vonják magukra a tekintetet, az utastérben pedig 10,3 colos kijelző, hibátlanul varrott bőrülések és lézergravírozott fabetétek teremtenek fényűző hangulatot.

IS GALÉRIA

Minden kép egy külön történet. Itt kezdődik az a vizuális utazás, amelynek során felfedezheti a Lexus lélegzetelállító dizájnját és lenyűgöző, kézműves minőségű kidolgozását