Lexus | Debrecen

es 2021 cover image

Elképesztő látványvilág

Hero ES 210525 tcm 3159 2111126 

210304 Hero ES LockDown tcm 3159 2212167

ISMERJE MEG AZ ES MODELLT

Merész, provokatív megjelenésével az új Lexus ES felülmúlja a szedánokról alkotott elvárásokat. Új, látványos formanyelvét alkalmazva egy alacsonyabb, szélesebb és karcsúbb autót terveztünk. A kupés vonalvezetésű karosszéria olyan utasteret rejt, amelynek térkínálata és kifinomultsága egy zászlóshajó belsejét idézi. Így született meg az új ES - egy kivételes autó, amelyben egyesül az elegancia és a kényelem.

2018 lexus ls key features

Szélsőségesen formabontó

Az ES vadonatúj karosszériája nemcsak kifejezetten elegáns, hanem széles is, és a tömegközéppontja is alacsony. Új szedánunk a kupés tetővonal ellenére is kategóriaelső méretű lábteret és tágas utasteret kínál utasai számára.

4. generációs hibrid hajtás

A városi forgalomban az ES önmagát töltő hibrid rendszere gyakran kapcsol át elektromos hajtásra; ilyenkor az autó nulla károsanyag-kibocsátással halad.

Vezetőközpontú utastér

A Head UP Display* segít, hogy Ön kizárólag a vezetésre összpontosíthasson. Az Üzemmódválasztó kapcsolóját a műszeregység mellett helyeztük el, így könnyen elérheti és egyszerűen kezelheti. Az üléspozíció mérsékli a kifáradást, és kellemes, védett érzetet nyújt.
* Nem alapfelszereltség

Új cockpit-kialakítás

A modern HMI (Human Machine Inreface, azaz ember-gép interfész) funkcionálisan ötvözi az ösztönös és könnyű használhatóságot kínáló esztétikus formatervet és a kiváló tájékoztatást nyújtó, egyéni igények szerint személyre szabható kijelzőket.

Formaterv a Hadori ihletével

Takumi' mesterembereink a legapróbb részletek minőségét is ellenőrzik, legyen szó akár az ülések varrásáról vagy az izgalmas F Alumínium kabindekorációról, ami a japán kardok 'Hadori' megmunkálású pengéinek szépségét idézi.

Kimagasló biztonság

Vezetés közben Ön figyeli az utat, hanem a Lexus Safety System + is, amely éjszakai gyalogosfelismerést, kerékpárosfelismerést, sávkövető asszisztenst és kétlépcsős adaptív távfényvezérlést kínál.

Adaptív sebességtartó automatika

A sebességkorlátozásokat és a jelzőtáblák utasításait is figyelő adaptív sebességtartó automatika segít biztonságos követési távolságot tartani. Amikor az út pedig ismét szabaddá válik, az ES automatikusan felgyorsít az előzőleg beállított utazósebességre.

Az ES F SPORT

Fedezze fel az F SPORT változat kiegészítő felszereltségét: kétféle új fényezés, AVS rendszer, egyedi első-hátsó lengéscsillapítás, hátsó légterelő, 19 colos keréktárcsák, fekete keresztszálas mintázatú és alumínium dekorációs betétek, valamint alumínium pedálok.

ES GALÉRIA

Minden kép egy külön történet. Itt kezdődik az a vizuális utazás, amelynek során felfedezheti a Lexus lélegzetelállító dizájnját és lenyűgöző, kézműves minőségű kidolgozását

 

Megújult ES galéria