Lexus | Debrecen

Hírlevél feliratkozás

Megnyílt Kelet-Magyarország egyetlen Lexus szalonja

 

A Lexus Debrecen szalonjában az ügyfeleink megtapasztalhatják a prémium minőséget, melyet a Lexus kínál.

Megnyílt Magyarország harmadik Lexus szalonja: a debreceni márkakereskedés Kelet-Magyarország egyetlen Lexus szalonja. A megnyitón több mint kétszázan vettek részt, többek között Pajna Zoltán, a megyei közgyűlés elnöke, Karcag polgármestere, Dobos László és jegyzője, Rózsa Sándor. A műsor meglepetésvendége Danny Blue illuzionista volt.

 

A Lexus egy fiatal prémium autómárka, mely idén ünnepli fennállásának 30. évfordulóját. A márka magyarországi eladásainak 99 százaléka hibrid autók értékesítéséből származik.

1989-ben a Toyota egy elit mérnöki csapata összeállt azzal a céllal, hogy egy páratlan, exkluzív élményt nyújtson a járművezetőknek. Az eredmény egy újra gondolt, egyedülálló luxus jármű lett, az autóipar új generációja: a Lexus LS 400. A Lexus ezzel a zászlóshajóval elindított egy új korszakot: megtudhattuk, hogyan lehet átélni a vezetés örömét egy magas minőségű autóban.

A Lexusnál követik az omotenashi alapelveit. Az omotenashi annyit jelent: a legjobb tapasztalatot és élményt nyújtani minden betérő ügyfélnek.

 

„Azt szeretnénk, ha mindenki otthon érezné magát, amikor ellátogat hozzánk, hogy minden kérésük és kívánságuk teljesüljön, úgy, ahogyan az otthoni környezetben történne” – emelte ki Illés-Tóth Anita. A márka manager hozzátette: az esemény a Road Service Kft. fontos mérföldköve. „Ami egy kis garázsból indult – a szülői ház mögött, ahol felnőttem – 25-30 évvel később már fontos pillére a helyi és régiói gazdaságnak, mind Debrecen és Karcag vonzáskörzetében. Illés-Tóth Kálmán és Gánya Rudolf egy lojális és lelkes csapattal építették fel a céget” – mutatott rá a szakember.

A Lexus debreceni szalonjában az ügyfelek megtapasztalhatják a prémium minőséget, melyet a Lexus kínál. Mindenki igényére van egy autó, amikor egy kompakt, modern és technológiailag fejlett autót keres: ilyen például az újonnan érkezett UX. Amikor üzleti vagy családi szedánt keres, választhatja a Lexus IS és Lexus ES autókat. A kupék kedvelői számára itt az RC/ RC F és az elegáns, erős LC 500. Az SUV kategória szintén fontos része a modell palettának: a Lexus NX és az RX / RX Long minden igényt kielégíthet. A zászlóshajó Lexus LS 500-ban pedig a technológia és a merész tervezés egyesül. Egy igazi gyöngyszem a luxus és a vezetési élmény tekintetében egyaránt.

 
 
 

lexus lbx szinezo